U wilt het beste voor uw kind


Als uw kind niet goed tot zijn recht komt op school is dat meteen een grote zorg erbij. Soms is het lastig om daar als ouder ruimte voor te vinden.


Tijdelijk extra begeleiding kan uw kind helpen om de boel weer goed op de rails te krijgen. Bijvoorbeeld bij het ‘leren leren’, als de overgang van basisschool naar middelbare school groter is dan verwacht. Of uw kind heeft meer rust en focus nodig, nu het zo veel verleidingen en indrukken te verwerken krijgt. En misschien gaat het bij uw kind vooral om uitleg die beter past bij zijn of haar leerstijl. Zodat het kind die som of die zin plotseling wél snapt.


Rugers Studiebegeleiding en Coaching biedt structuur, uitleg op maat, rust, en hulp bij het focussen. En de discipline die daarbij hoort, want afspraak is afspraak. Ook dat moeten tieners vaak nog leren. De juiste diagnose van de behoefte van het kind, en openheid naar u over de voortgang, zijn voor ons een wezenlijk onderdeel van de begeleiding. Net als aandacht voor het individu en flexibiliteit in de aanpak.


Lees hier meer over onze aanpak.
Onze begeleiding kan net het verschil betekenen tussen overgaan en blijven zitten.


Rugers Studiebegeleiding en Coaching. Laat zien wat uw kind werkelijk kan.