Jij kan meer


Huiswerk is pas leuk als je het af hebt. En school en studie zijn vooral leuk met goede resultaten. Valt het je allemaal even tegen? Heb je moeite alles goed te overzien? Of zit je gewoon niet lekker in je vel?
Soms heb je net even wat hulp nodig om de leerstof te snappen, of om het studeren te plannen. En misschien moet je even je verhaal kwijt.
Bij ons ga je dagelijks weg met het prettige gevoel dat je alles hebt gedaan wat je kan. Dat je goed voorbereid bent op die toets of dat examen morgen, maar ook op de komende maand. Je hebt het onder controle.

Hoe doen we dat? Door je te helpen leren op de manier die bij jou past. Door je te helpen je tijd slim in te delen. Door te kijken of je je maakwerk af hebt en je leerwerk goed kent én snapt. En door samen keuzes te maken in wat op dat moment het belangrijkst is voor een goed cijfer. Met oog voor jou. Heb je gedaan wat je kon? Dan kan je gaan genieten van je hobby’s en je vrienden. Zonder stress.


Zo helpen we je de resultaten te behalen die bij je passen. We willen jou trots maken op jezelf en zo je motivatie vergroten. Dat helpt je ook om lekkerder in je vel te zitten en meer lol in school te krijgen. Want volgens ons moet je schooltijd zo leuk mogelijk zijn.
Wil je meer weten over hoe we met je werken? Klik dan hierboven op ‘hoe’


Rugers Studiebegeleiding en Coaching. Laat ze maar zien dat je het kan!